Branding shoot

FOR THE WILD ENTREPRENEURS OUT THERE

”Does it frighten you, when my eyes flash like your camera does?

Do you fear they will capture your soul?

Are you afraid to step into me?”

– Allison Nappi

Herken je dit?
  • Je wil graag een fotograaf die je brand begrijpt, maar dat lijkt nogal een opgave tegenwoordig. Wanneer je een (dure) fotograaf inhuurt, krijg je prachtige foto’s terug – maar je ‘voelt’ ze niet echt. De foto’s zijn niet helemaal ‘jou’ – snap je wat ik bedoel?

  • Je scrollt door Instagram. Wauw, mooie foto, van een onderneemster achter haar laptop met een cappuccinootje in de hand. Ah, die daaronder ook. En die daaronder ook! Allemaal kijken ze op, en lachen ze naar de camera. Het is eigenlijk allemaal hetzelfde. En je weet ook dat je straks al die foto’s weer vergeten bent. Maar jij wil foto’s die mensen echt raken.

  • Je wil iemand die alle aspecten van jou weet te vangen zodat je ze in kunt zetten voor je brand. Je feminine kracht, je innerlijke businesswoman, je pure rauwe zelf en je inner goddess – je runt je business vanuit een balans tussen structuur & flow en weet dat er kracht in ligt om beide energieën uit te dragen.

  • Je vindt het heel fijn om echt een connectie te hebben met de fotograaf zodat je gezellig kunt kletsen. Het zou fijn zijn als ze ook geïnteresseerd is in sensualiteit, masculine/feminine energie, breathwork, etc… zodat je een beetje kunt levelen! Je bent best een spiritueel persoon, maar ook weer niet zweverig, dus je wil wel down to earth foto’s maar mét een bepaalde energie, snap je?!

  • Je wil dat de fotografie klopt met de uitstraling van je brand. Kleuren, locatie, alles! En je wil dat iemand met je meedenkt hierover – hoe kan jouw boodschap nou het beste overgebracht worden? Welke energie wil je uitstralen?
Nou goed nieuws!
  • Want ik ben de fotograaf die met je meedenkt van begin tot eind. Waar sta je voor? Hoe kun je dit het beste overbrengen op beeld? En ook praktisch: wat zijn je branding kleuren, welke kleding trek je aan? Stuur die whatsapp fotootjes maar door hoor 💁🏼‍♀️

  • Ik krijg vaak van klanten terug dat ze zich echt op hun gemak voelden tijdens de shoot, en dat vind ik ook knetterbelangrijk. Ik wil dat jij terugkijkt op de foto’s en er een warm, goed gevoel aan over hebt gehouden. Om dat te bereiken, moet je je ook zo voelen tijdens de shoot. En het is aan mij om die omstandigheden voor je te scheppen zodat jij je veilig voelt en je kunt openen.

  • Ik ben er voor je tijdens het proces. Van begin tot eind – I’ve got you.

  • Je krijgt na een branding shoot heerlijk veel kleurrijke, unieke foto’s die bij jou passen. Het wordt een tailor-made shoot waarin we net even dat stapje extra doen voor out-of-the-box fotografie en locaties zoeken die je brand naar een hoger level gaan tillen. Je krijgt 40 foto’s na afloop – een super fijne beeldbank waar je voorlopig verder mee kunt! Als je elke 4 dagen een foto wil plaatsen op Instagram, heb je content voor een halfjaar 😉 
What others say

”Ik voel een sterke verbinding met Claudia omdat we beide spiritual beings zijn en zou haar aanraden aan mensen die een passie hebben voor wat ze doen, die de schoonheid van mensen en plekken waarderen, en die – somehow – willen bijdragen aan een nog mooiere wereld.”

 

 

– Loraine, Balibliss.nl

”Ik wilde graag met Claudia shooten omdat ik mezelf op een intieme en krachtige manier wilde laten vastleggen. Het was een superbijzondere ochtend en we hadden echt precies de goede vibe. Tijdens de shoot leek de lucht soms wel elektrisch geladen, zo hard waren we aan het sparken!”

 

 

– Veertje, thecopyclub.nl

”Ze legde mij vast zoals ik ben en dat was een hele fijne en empowerende ervaring. Ik zou haar aanraden aan vrouwelijke ondernemers die hun vrouwelijke essentie en kracht vastgelegd willen hebben in foto’s en daarbij een onvergetelijke ervaring willen hebben tijdens een shoot om zichzelf uitgebreid te vieren!”

 

– Priya, risefromlove.com

Wat kun je verwachten?

Dit is wat een shoot jou kan opleveren.

 

Weet je – ik ga jou niet forceren op een bepaalde manier op de foto te staan. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, dat je je hoofd ‘ietsje schuiner’ moet houden, of dat het leuk is een foto ‘achter je laptop’ te hebben. Want daar gaan we beide niet aan van, en ik weet ook dat dit niet een belichaming is van wie jij ten diepste vanbinnen bent.

 

Want we willen foto’s die JOU weerspiegelen. Foto’s waar je later naar terugkijkt met een lach. Foto’s waarvan je een warm gevoel krijgt en die je met liefde online zet. Foto’s waarbij je tegelijkertijd denkt ‘Wow, ben ík dat?’ en ‘YES. Dít ben ik.’ Omdat we jouw potentie op de camera hebben weten vast te leggen. Vervolgens gaan die foto’s keihard bij jouw klanten binnenkomen, omdat ze je ziel weerspiegelen.

 

Dus wat doe ik wél?

 

Ik stel je zo mega erg op je gemak, dat op de foto gaan een eitje wordt. Sterker nog; dat we een fantastische dag hebben.

 

Ik ben zó erg je persoonlijke cheerleader dat je begint te stralen, want ik ZIE je voor wie je werkelijk bent.

 

Ik kijk rechtstreeks door je heen naar jouw essentie. Om deze vervolgens op de foto te zetten.

 

En last but not least – bij mij ben je volledig welkom zoals je bent. We vertragen, we tunen in op je binnenwereld, en we werken van binnenuit. Alle aspecten van jouw bedrijf, de rauwheid, de struggles, de echtheid en de hoogtepunten, mogen er zijn.

 

Bij mij hoef je niet te voldoen aan het ‘verwachte plaatje’ als ondernemer – you can be you.

Dit ben ik.

Rauw, puur, echt, liefdevol, gevoelig, menselijk, tomeloze motivatie & slightly nerdy about everything spiritual and sciency.

Ik sta voor dieper voelen, de goedheid van de mens en onze mogelijkheid om te groeien, keihard je emoties uiten wat je op dat moment dan ook voelt, vriendschap en communicatie. Al deze waarden zul je dan ook terugvinden in mijn bedrijf. Ik geloof ook in samenwerkingen en communities en de versnelling waarin groei kan gaan als je werkt met de mensen die je ziel sparken.

Mijn passie voor het leven en de schoonheid zien in mensen en wat ze willen uitdragen is zo groot dat ik trots ben om voor jou een kanaal te mogen zijn. Om via mijn camera jouw boodschap te mogen vastleggen. Om op mijn manier bij te dragen aan een wereld waarin we onze menselijkheid volledig kunnen omarmen in plaats van uit de weg te gaan, het donker én het licht. 

To surrender to what is, so we can create more beautiful things – together.

Voor wie?

Mijn specialiteit is het fotograferen van vrouwelijke ondernemers die hun business runnen vanuit the feminine, met thema’s variërend van seksualiteit & sensualiteit tot the wild woman, luxury branding & witchcraft en spiritualiteit. High level, down to earth entrepreneurs.

✔ Business / Ondernemerscoaches 

✔ Lifecoaches / Vrouwencoaches / Breathwork Facilitators

✔ Ondernemers die hun vrouwelijke sensualiteit willen uiten

✔ Tekstschrijvers / Auteurs van boeken

✔ Workshop/retreat facilitators

✔ Spirituele/bewuste ondernemers met als missie de wereld een stukje beter te maken

Bovenstaande ondernemers heb ik allemaal gefotografeerd – en my oh my, wat heb ik mooie ondernemers ontmoet. Ben jij de volgende?

golden pakket: branding shoot

649 excl. 

– Shoot strategy call van 45 min via Zoom

– 3 uur fotografie 

– Meerdere locaties & outfits om echt een beeldbank te creëeren

– 40 high-res bewerkte foto’s inclusief

– Pinterest moodboard voor kleuren & inspiratie
– Extremely good vibes

follow me