Branding FOTOGRAFIE

KLEURRIJKE FOTO'S VAN JOUW KRACHTIGE ZELF

Herken je dit?
 • Je huurt een dure fotograaf in voor je business, en denkt ‘Yes! Nu investeer ik echt!’ Vervolgens krijg je de foto’s terug. De foto’s zelf zijn prachtig – niks mis mee. Maar je ziet jezelf er niet echt op terug. Je ‘voelt’ de foto’s niet echt. Het is niet wie jij echt diep vanbinnen bent, en het maakt je ook een beetje onzeker; is dit dan hoe je overkomt? Moet je deze foto’s nou wel of niet online plaatsen?

 • Je scrollt door Instagram. Wauw, mooie foto, van een onderneemster achter haar laptop met een cappuccinootje in de hand. Ah, die daaronder ook. En die daaronder ook! Allemaal kijken ze op, en lachen ze naar de camera. Het is eigenlijk allemaal hetzelfde. En je weet ook dat je straks al die foto’s weer vergeten bent. Dat wil jij niet. Jij wil unieke foto’s die echt binnen komen.

 • Je bent best zeker van jezelf maar vindt op de foto gaan andere koek. Holy shit, ineens een lens voor mijn snoet, help?! Je wil niet geforceerd lachen want wéét hoe fake dat eruit ziet. Maar de fotograaf stelt niet echt iets voor, dus ga je maar gewoon mee. Terwijl je je eigenlijk toch niet echt helemaal op je gemak voelt.

 • Je wil dat je er niet alleen goed uitziet, je wil dat het hele plaatje klopt, met je brand. Kleuren, locatie, alles! En je wil dat iemand met je meedenkt hierover – hoe kan jouw boodschap nou het beste overgebracht worden? Wat past er nou bij jouw missie en bedrijf?

 • Je wil een fotograaf die jou begrijpt, want je bent best een spiritueel persoon, maar ook weer niet zweverig, dus je wil wel down to earth foto’s maar mét een bepaalde energie, snap je?!
DIT IS WAT JE WIL
 • Een fotograaf die met je meedenkt van begin tot eind. Waar sta je voor? Hoe kun je dit het beste overbrengen op beeld? En ook praktisch: wat zijn je branding kleuren, welke kleding trek je aan? 

 • Een fotoshoot waar jij je echt op je gemak voelt en waar je echt plezier ervaart tijdens de shoot. Waar je je misschien ook wel stiekem heel krachtig, sexy, kwetsbaar of business babe voelt – en dat dat er állemaal mag zijn. Tegelijkertijd!

 • Een fotograaf die je coacht tijdens het proces, en die in je gelooft en die snapt waar je voor staat. Die net als jij de missie heeft om groot te dromen en de wereld een stukje beter te maken. 

 • Kleurrijke, unieke foto’s die bij jou passen en die niet 13 in een dozijn zijn. Een tailor-made shoot waarin we net even dat stapje extra doen voor out-of-the-box fotografie.
   
 • Een kickass beeldbank van een flink aantal beelden die je keer op keer weer online kunt inzetten, op Instagram & Facebook – en waarmee je echt even een paar maanden vooruit kunt.

''Dit was mijn meest prettige ervaring van een fotoshoot. Wát werd ik in de watten gelegd! Als was het heel vanzelfsprekend liet zij alles om mij draaien die dag. Zoals een vlinder dwarrelde ze lichtjes om me heen, ze haalde het beste in me naar boven en legde dat vast met haar camera. Ik ben heel tevreden met het resultaat! Het was wel even wennen mezelf zo mooi te zien. Claudia wist met haar vragen en haar camera de vinger te leggen op de essentie van wat ik naar buiten wil brengen.''
- Faridee de Boer, Heel het Hart

Wat kun je verwachten?

Dit is wat een shoot jou kan opleveren.

 

Weet je – ik ga jou niet forceren op een bepaalde manier op de foto te staan. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, dat je je hoofd ‘ietsje schuiner’ moet houden, of dat het leuk is een foto ‘achter je laptop’ te hebben. Want daar gaan we beide niet aan van, en ik weet ook dat dit niet een belichaming is van wie jij ten diepste vanbinnen bent.

 

Want we willen foto’s die JOU weerspiegelen. Foto’s waar je later naar terugkijkt met een lach. Foto’s waarvan je een warm gevoel krijgt en die je met liefde online zet. Foto’s waarbij je tegelijkertijd denkt ‘Wow, ben ík dat?’ en ‘YES. Dít ben ik.’ Omdat we jouw potentie op de camera hebben weten vast te leggen. Vervolgens gaan die foto’s keihard bij jouw klanten binnenkomen, omdat ze je ziel weerspiegelen.

 

Dus wat doe ik wél?

 

Ik stel je zo mega erg op je gemak, dat op de foto gaan een eitje wordt. Sterker nog; dat we een fantastische dag hebben.

 

Ik ben zó erg je persoonlijke cheerleader dat je begint te stralen, want ik ZIE je voor wie je werkelijk bent.

 

Ik kijk rechtstreeks door je heen naar jouw essentie. Om deze vervolgens op de foto te zetten.

 

En last but not least – bij mij ben je volledig welkom zoals je bent. We vertragen, we tunen in op je binnenwereld, en we werken van binnenuit. Alle aspecten van jouw bedrijf, de rauwheid, de struggles, de echtheid en de hoogtepunten, mogen er zijn.

 

Bij mij hoef je niet te voldoen aan het ‘verwachte plaatje’ als ondernemer – you can be you.

''Ik raad Claudia aan aan iedereen die het belangrijk vindt hart en ziel in de foto's te steken, en die graag wil dat de foto's hem of haar representeren. Ik voel een sterke verbinding met Claudia omdat we beide spiritual beings zijn en zou haar aanraden aan mensen die een passie hebben voor wat ze doen, die de schoonheid van mensen en plekken waarderen, en die - somehow - willen bijdragen aan een nog mooiere wereld.
- Loraine, BaliBliss.nl

Voor wie?

Ben jij…

 

✔ Business/Ondernemerscoach?

 

✔ Lifecoach?

 

✔ Sex & Intimacy Coach?

 

✔ Workshop/retreat facilitator?

 

✔ Een duurzaam/vegetarisch/vegan restaurant?

 

✔ Een ondernemer met als missie de wereld een stukje beter te maken?

 

✔ Of heb je een prachtig bedrijf of initiatief waarbij bewust ondernemerschap komt kijken?

 

Dan sta ik echt te popelen om je te helpen online zichtbaar te worden
& te verbinden met je doelgroep vanuit jouw authentieke kracht!

golden pakket: branding shoot

499 excl. 

– Shoot strategy call van 45 min via Zoom

– 3 uur fotografie 

– Meerdere locaties & outfits om echt een beeldbank te creëeren

– 40 high-res bewerkte foto’s inclusief

– Pinterest moodboard voor kleuren & inspiratie
– Extremely good vibes

follow me