‘Om aan me te vragen Claudia en haar branding fotografie te omschrijven, voelt alsof je aan me vraagt of Einstein slim genoeg is

Jolanda van den Berg, Niños Hotel Peru

Branding Fotografie 2
claudia hendriks - branding fotografie

Ik help bewuste vrouwelijke ondernemers met fantastische empowering foto’s van zichzelf en hun bedrijf, waar ze in al hun kracht op staan en zo anderen kunnen inspireren. Ik bied shoots aan die de focus leggen op o.a. feminine flow, sensualiteit & vrouwelijke kracht.

 

Mijn focus ligt op het overbrengen van jouw krachtige energie in fotografie. We tunen in op jouw energie – die van jezelf en van je bedrijf – en we leggen jouw feminine power vast op camera. Op deze manier kun je impact gaan creëren vanuit de kern van wie je bent. Ondernemen wordt jouw playground; een sacred space waarin alles kan, met je intuïtie en je verlangens voor je bedrijf als kompas.

BRANDING FOTOGRAFIE

In een wereld waarin coaches en bewuste ondernemers als paddenstoelen uit de grond schieten, is het belangrijker dan ooit om duidelijkheid te scheppen over wie jij bent en wat jouw krachten zijn. Hoge kwaliteit fotografie is hierbij onmisbaar – zonder foto’s die het hart en ziel van je bedrijf representeren, gaan je klanten doorklikken naar iemand anders. Jouw klanten zijn op zoek naar iemand waarmee ze kunnen connecten, waarin zij zich herkennen. Branding fotografie zorgt voor vertrouwen en professionaliteit; neem jij jezelf serieus als ondernemer, dan zullen je klanten dat ook doen.

 

Wat ik aanbied, is shooten vanuit jouw vrouwelijke kracht waarbij we wie jij bent als uitgangspunt nemen. Niet alleen kijk ik mee naar je algehele branding en hoe de shoot qua kleur, locatie en stijl hierin gaat passen, ook zorg ik vanuit mijn 10 jaar ervaring en professionele oog voor een comfortabele sfeer waarin jij je volledig op je gemak voelt – en je innerlijke feminine zich kan openen. Ik wil dat je weet dat gedurende onze shoot, alles er mag zijn – de schoonheid van het leven, de chaos van onze emoties, de kwetsbaarheid in onze woorden en de diepe motivatie om te groeien.