HI! IK BEN CLAUDIA.

Dit zal vast niet de eerste en de laatste “over mij” page zijn die je leest, die jou wil aantrekken en verleiden met zijn of haar verhaal. Veel verhalen beginnen met vertellen over een fantastisch avontuur, opzoek naar verlichting, een nieuw begin of het omgooien van hun leven.

 

Dit verhaal niet.

 

Ik heb namelijk altijd al die rode draad in mijn leven gehad.

 

De rode draad van hoop.

Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Waar de hele klas links ging, ging ik rechts. Waar klasgenoten roddelden, was ik degene die de persoon waarover geroddeld werd, eigenlijk wel aardig vond. Ik begreep het niet.

 

Waarom kon nou iedereen niet gewoon lief tegen elkaar zijn?

 

Deze tomeloze hoop werd mijn ikigai. Mijn reason to live. Op 16 jarige leeftijd haalde ik mijn VWO diploma. Dan denk je; jeetje, 16 jaar. Jong, intelligent ding. Maar ik was kláár met leren – ik wilde DOEN. Impact maken. Mensen die hoop laten zien, uitschreeuwen waar ik in geloofde.

 

Dus schreef ik me in voor een filmopleiding.

Want hoe kun je beter impact maken dan met film?

Ik had 15% kans om erin te komen. Het lukte me. Hoe? Geen idee.

Call it destiny 🙂

 

Mijn tijd op de HKU waren de mooiste 4 studiejaren die ik me had kunnen indenken. In 2016 studeerde ik af als documentairemaker met een killer van een documentaire die je hier kunt bekijken!

Hoe ik bij Branding fotografie kwam...

Ik fotografeer al 10 jaar.

Fotografie was altijd een side-hobby.

Een passie. Een vuurtje. Niet iets waarvoor ik volledig kon gaan, dacht ik.

 

Maar toen leerde ik spiritualiteit kennen. Vlak na mijn studie, ging ik naar een spiritueel festival. In m’n eentje. Heb nog nooit zo hard bijna in m’n broek gescheten van angst.

 

Maar het was als thuiskomen!

 

Ik dacht: ‘Wauw, deze mensen, en ze zijn allemaal net als ik! Ze geloven allemaal in de goedheid van de mens! Ze zijn allemaal bezig met vegetarisch eten, duurzaamheid en verbinden… dit ben ik!’

 

Fast forward 5 years: Ik heb talloze workshops gevolgd, retreats, enorm veel boeken gelezen, me suf gemediteerd en vond uiteindelijk rust en mijn gevoel van verbondenheid in the midst of life. In the midst of the whirlwind and chaos, there is poetry.

 

Ik ben een vrouw van licht en donker, met een diep geloof dat alles er mag zijn. Alles van jou en mij is zó mooi. Onze woede, onze sensualiteit, onze kracht, ons vuur, onze menselijkheid.  

 

En ik dacht – dit is perfect te combineren met fotografie, en ondernemers. Als ik een brand fotografeer, voel ik de energie van die brand. Ik kan me volledig onderdompelen in kleuren en het verhaal wat overgedragen mag worden. Ik kan shooten vanuit intuïtie en tegelijkertijd verbinden met jou voor de camera.

 

In november 2019 besloot ik volledig te gaan voor Personal Branding fotografie.

Bewuste en spirituele ondernemers vind ik het állerleukste om te fotograferen!

EEN DIEPE MOTIVATIE VANBINNEN

You see – ik voel me onderdeel van de nieuwe stroom ondernemers die de wereld nodig heeft. Geaarde ondernemers die er zijn om de status quo te veranderen – en die geloven dat de meeste mensen deugen. Door middel van fotografie en coaching stel ik de kracht van menselijkheid en passie centraal. Ik voel me oprecht zó dankbaar als ik jouw passie mag overbrengen op beeld. Als je tot hier gekomen bent met lezen, voel je vast net als ik, dat samenwerken ontzettend belangrijk is om bij te dragen aan een prachtige wereld.

Een wereld waarin menselijkheid als kracht wordt gezien.

Hier nog wat leuke feitjes over mij!
  • Ik ben echt gek op escape rooms en kan er úren over praten.
  • Je mag me wakker maken voor quattro formaggi pizza.
  • Als je me een filmpje laat zien van een soldaat die thuiskomt en zijn gezin verrast, moet ik gegarandeerd huilen…
  • Mijn favoriete serie ooit is Sense8. Mocht je die gezien hebben en ook fan zijn, dan weet ik 100% zeker dat wij een keer een wijntje samen gaan doen, because you are definitely my kind of person.
  • Ooit wil ik nog eens free hugs gaan uitdelen – ga je mee?
over mij 1
EN NOU BEN IK BENIEUWD NAAR JOU.

Ik kijk ernaar uit met je te praten over wie jij bent als mens.

 

Wat is jouw verhaal? Waar ligt jouw passie, waar gaat jouw vuurtje harder van branden?

 

Heb je het gevoel dat ik je zou kunnen helpen met fotografie of coaching? Verlang je ernaar om herinnerd te worden aan je essentie en daarna op je mooist op camera vastgelegd te worden? Wil je blokkades overwinnen en weer het stemmetje van jouw intuïtie horen?

 

Laten we een call plannen. Ik sta te popelen om een andere changemaker te ontmoeten en jou verder te helpen in je onderneming – Stuur me je top 3 gekke feitjes over jezelf mee?

follow me